8 oktober 2015

Intensiteten innan lugnet...

För ganska precis 4 år sedan opererade jag min högerfot, en så kallad hallux valgusoperation. En operation som gick jättebra, men med en efterföljande lång sjukskrivning och mycket stiltje då foten behövde vila och högläge för att läka.
Imorgon bitti ska jag operera min vänsterfot. Operationen skulle från början bli av i januari 2016, så döm om min förvåning när jag hade en kallelse till operationen i brevlådan när jag kom hem från Spanien. Det var i och för sig bra, för nu är bästa tiden för att göra den. 

Har därför haft några riktigt intensiva veckor fram till nu. När jag kom hem från Skåne bestämde jag mig för att göra om hemma, göra mig av med lite och köpa nytt. Det blev ett gammalt fint bord och ett litet TV-skåp som jag hittade på Blocket. Bordsskivan på mitt vardagsrumsbord har jag mörkbetsat och det blev väldigt snyggt. Så hux flux för en ytterst liten penning har jag en "nytt" vardagsrum som jag kan njuta i när jag ska gå här hemma och läka foten. 

Mitt stora bubbelbadkar som inte fungerat på länge, åkte till tippen innan Skåneresan och nu är även badrummet fixat och fint. Det blev en duschsarg på golvet och en duschstång på väggen med ett snygg draperi. Funkar alldeles utmärkt för mig och blev riktigt mysigt och rymligt. 

Har laddat med garner, böcker och filmer och ska alldeles snart krypa i säng för att tidigt i morgon bitti vara på sjukhuset. Är inte ett dugg orolig utan hoppas bara att allt kommer att gå lika bra som förra gången. Sen får jag njuta av min älsklingsårstid från fönstret och balkongen, men om jag har tur så blir det kanske någon tur ut i höstsolen med särbon eller min älskade dotter.


Kram,

Inga kommentarer :