14 april 2011

Överraskning!!


Ett tag innan min födelsedag frågade min chef mig hur jag ville ha det med firande på jobbet och undrade om hon fick ordna födelsedagskaffe för mig på vår enhet, vilket hon fick. Vi bestämde datum till igår, så det var alltså ingen överraskning att jag skulle bli gratulerad då... MEN!! Döm om min förvåning när det på en sparkcykel kommer in ett stort inslaget paket på fot! Jag ser genast vad det är, men tror inte att det är sant! 

Mina underbara arbetskamrater tillsammans med pc-teknikerna på vår avdelning hade samlat ihop till en provdocka! Jag fick också en fantastiskt vacker hortensia och en klänning som satt på provdockan. Tyvärr passade inte klänningen riktigt så jag fick lämna tillbaka den och åkte och köpte mig en annan klänning istället. Det räckte till och med till  två vackra prydnadskuddar. Blev alldeles mållös och är fortfarande jätteglad. Kan inte annat än tacka Lisa som kläckte den underbara idén.

Till saken hör att jag, när jag fyllde 40, sade till mina barn att eftersom jag inte fick en provdocka då så önskade jag mig det till 50-årspresent istället. Något som de glömt och som jag heller inte tänkt på sedan dess. Men nu har jag en.. och nu ska ska här sys! Har bestämt mig för att flytta mitt sovrum till sonens rum och göra mitt sovrum till själarummet. Tapeter är redan inhandlade till sonens rum och kuddarna jag köpte idag kommer att passa perfekt! Ideérna sprutar just nu, men till helgen blir det bröllopsfest för goa vännen Cissi, så då hinns det inte med så mycket hemmapyssel! Fast då har jag ju något att se fram emot...

2 kommentarer :

Nattmia sa...

Wow vilken present.. De vet vad du vill ha dina arbetskamrater :-)

Klänningen var snygg, synd den inte passade men misstänker att den du bytte till är minst lika fin..

Ha nu en fin fredag..

Kram Mia

Pia sa...

Men Mia, det är den här klänningen jag köpte istället. :)