7 juli 2011

Korv och kulor...

eller var det klot?! ;) 
Sedan en tid tillbaka har vi varit sju goa och härliga tjejer som träffats på lördagarna för att tippa på V65, men för några månader sedan bestämde vi oss för att istället för att lägga 50 kr i veckan på något som aldrig slår in så ska vi spara 50 kr i veckan som vi ska åka bort för nästa vår eller försommar. (Fast det där med att vinna är ju egentligen en sanning med modifikation, vi har faktiskt vunnit småsummor och som mest 800 kr en helg.)

Nåja, vi bestämde också att var och en av oss ordnar något för allihopa en dag, kväll eller helg, så vi har faktiskt lite av varje på gång framöver. 
Igår kväll hade vi grillkväll med boulespel på min och Annikas gård (vi bor grannar), vilket passade alldeles utmärkt den underbara sommarkvällen. Härligt i all enkelhet, då alla tog med sig det man ville grilla och dricka och vi har en fin boulebana på innergården.


Jag älskar verkligen alla dessa snygga, härliga och genomgoa kvinnor som blivit en sån stor del av min tillvaro och är evinnerligt tacksam för att de finns! 
Vänskap i dess bästa skepnad!

2 kommentarer :

Anna sa...

De låter ju hur mysigt som helst, kul att alla får hitta på en varsin dag/kväll, kanske någe o ta efter.
Kram Anna

Maya sa...

Härligt!
Var rädda om varann!
Du skrivwr att du bor nära hav och skog? Men var? För det gör jag med och visst är det underbart!?
Ha en fin helg!