12 juli 2012

Det är mycket nu...

...mycket tankar, funderingar och en hel del som händer i livet för tillfället.
Badankan simmade lite djupare denna gång, så det blev jobbigare och tog lite längre tid att komma upp till ytan igen. När dagen är mogen kommer jag kanske att skriva om det här på bloggen, men för tillfället får det stanna på pränt någon annanstans... i mitt huvud eller bland mina privata anteckningar.

För den som har undrat så lever jag alltså... och än så länge lever bloggen också, om än i träda.

Är glad att det är semester snart, denna vecka räknar jag dagarna tills jag på fredag eftermiddag åker hem mot mitt lilla paradis och slipper de oändligt långa dagarna som det blivit sedan jag bytte jobb! 
Av förklarliga skäl blir det en kort (3 v) semester i år... som nästan är inplanerad in i minsta detalj förutom första veckan, som jag bara ska vara hemma och ta dagen som den kommer. Flygresa bokad till mina älsklingar i Skåne över nästa helg, direkt till Spanien efter det i 9 dgr och sista helgen innan jobbet kör igång igen blir det tjejhelg med bästa brudarna på Singö. Ska bli underbart med avkoppling, nära och kära och framförallt sol och värme! Som jag längtat!


Önskar alla en superskön sommar, med eller utan sol! 
Det viktigaste är ju inte vädret utan att man kopplar av, njuter av det lilla och umgås med människor som man blir glad av!

3 kommentarer :

Pia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
anette sa...

Tredje försöket :)
Nu håller vi tummen, att denna kommentar vill få sig publicerad :)

Vill önska dig en härlig och skön semester efter att ha bytt riktning och startat på ett nytt jobb, så är det nog skönt att få "landa" och tid för eftertanke och samla sina upplevelser , intryck för att känna att detta var ju precis det man ville
för att berika sig själv.
Semestern är ju så viktig för kropp och själ.
Tur att du får tre veckor ledigt och tid för dig själv plus med nära och kära.
Ha nu det bara så bäst.
Vad gäller våra bloggar som finns fast i träde, så kommer dom säkert snart att blomma igen
varmaste kramen till dig Pia <3

Photo by Maria sa...

Ha nu en mysig och njutningsfull semester..

Kram Mia