2 januari 2014

Välkommen 2014...

Det är märkligt hur de flesta tänker när ett nytt år tar sin början, icke mindre jag själv. Vi ser det som starten till något nytt, möjligheten att ändra på det vi inte vill ha kvar i vårt liv och till att förverkliga det vi inte gjorde året innan. Egentligen är det ju bara en fortsättning på föregående dag... dagen som nu hör till året innan. Varför egentligen vänta med saker som känns viktiga för oss tills sista siffran på årtalet byter skepnad...
Det är lätt för mig att sitta här och skriva, jag är ju faktiskt inte ett dugg bättre själv, men just denna diskussion hade jag och mina kära vänner på nyårsaftonen och det är en intressant infallsvinkel.

Nu återstår i alla fall ett helt nytt år som jag börjat med en veckas ledighet att njuta av och bara vara. Bloggen har fått nytt skimrande utseende som passar med mitt förestående år och min mentala status, skrivlusten har kommit tillbaka och de oskrivna orden trängs på tangentbordet för att bli nedskrivna. Jag har en aptit på livet och en nyfikenhet på vad som som komma skall och hur jag ska kunna förverkliga drömmar jag har.
Mitt eget utseende har jag också förändrat, från att ha varit brunett och rödhårig i en mängd olika nyanser har jag återgått till det blonda jag hade när jag var yngre och jag stortrivs. Nu ska jag inte sticka under stolen med att de fåtal grå hårstrån som börjat ge sig till känna bland mina egna mörkt landsvägsgrå faktiskt syns mindre i en blond kalufs... :)

Nu startar jag ett nytt kreativt bloggår, fotoår, skrivarår, musikaliskt år och hälsoår.
Vet att jag har mycket spännande att se fram emot, men jag återkommer om det!

All kärlek,

2 kommentarer :

Maria Björkman sa...

Härligt att ha dig här igen, Pia. Jag har saknat ditt bloggande!

Pia sa...

Tack min vän! Det gläder mig. :)