10 september 2011

Bröllopsresa...

Sedan ett tag tillbaka har svärsonen pratat om att han skulle vilja ta med sig älskade dottern på en något försenad bröllopsresa (snart 4 år) men tänkt att det nästan skulle vara en omöjlighet, för vem skulle orka vara tillsammans med tre busiga småkillar i en vecka... 
Men för ett par veckor sedan när han och satt och pratade bestämde vi att nu skulle de åka. Jag skulle ta ledigt de semesterdagar jag hade kvar i år och han skulle fråga sin mamma också om hon kunde hjälpa till.
Sagt och gjort! Han bokade resa, ordnade semester både åt sig själv och dottern, jag tog ledigt och farmor likaså. När vi var ute och åt tillsammans förra helgen berättade han det för dottern och någon mer överrumplad än Andrea har jag sällan skådat! Att "lura" henne är inte det lättaste för hon har känslospröt som luskar ut det mesta och dessutom har både svärsonen och jag de sämsta pokerface som finns, men denna gång lyckades vi! :)


Nu ska jag strax köra dem till Arlanda för en veckas härlig vistelse på Kefalonia. Idag ska farmor sova hos musketörerna eftersom jag är bortbjuden ikväll, men från imorgon till nästa lördag blir det intensiva dagar fyllda av barnbarnsbus, pussar, kramar och organisering. 
Det sistnämnda har jag ju nästan glömt bort hur man gjorde!

2 kommentarer :

Nattmia sa...

Åh vad kul att kunna överraska på det viset.. De kommer att ha det rent ljuvligt..
Och säkert kommer du att ha det lika härligt med dina fina musketörer även om det säkert kommer att bli intensivt..

Kram Mia

Anne sa...

Vilken härlig överraskning! ÅH vilket samarbete farmor och mormor emellan! Kramar i massor