26 september 2011

Häxan surtant...

det är jag det!! Åtminstone var det precis så jag kände mig när jag skällde ut personalen på Elgiganten efter noter idag efter en dålig affär som lätt kan bli lite för lång om jag ska dra hela historien! 
Åkte i alla fall därifrån arg som ett bi för att en timme senare lugnt och sansat åka tillbaka, säga att "här kommer häxan surtant", jag ber om ursäkt för mitt utfarande men vill samtidigt påtala attt jag fortfarande är förbannad, lägga upp kvittot på bänken och be dem häva mitt köp! Handlade mitt kylskåp på ett annat ställe och gissa om jag kände mig nöjd efteråt!
Jag kommer säkert att vara den där "ilskna kärringen" för dem ett bra tag, men det skiter jag i!

Samtidigt ringer en ung tjej upp mig, som jag  tidigare på dagen mailat om en bäddsoffa som jag såg på Fyndmarknaden och blev intresserad av till mitt "själarum". Hon undrar om jag vill ha den och jag lovar återkomma när jag fått reda på om någon kan hjälpa mig att hämta den. En timme senare ringer jag henne och meddelar att jag tyvärr inte kan få någon hjälpt så jag måste avstå men hoppas att hon får den såld ändå,  men tre minuter senare ringer hon upp mig igen, frågar var jag bor och säger att hennes sambo och svärfar kan köra hem den till mig.
 De kommer, bär upp den till mig i lägenheten och soffan kostar endast 500 kr!! 
DET kallar jag service, och inte nog med det, soffan ser helt oanvänd ut! 
Nu har Elias och Elin, eller Marcus någonstans att sova när de kommer "hem" nästa gång! 
Bara tapeterna som ska upp nu och vi får se om jag hinner det innan min operation...

2 kommentarer :

Caja: sa...

En gråmulen sak som blev en solskenshistoria, härligt!

Kram/caja

anette sa...

Skönt att allt löste sig i slutändan.
Otrolig bra affär med bäddsoffan som även blev hemkörd.
Ha en riktigt skön söndag
kram