3 december 2011

Wishes come true...

Dagarna har återigen rusat och julen närmar sig med stormsteg!
Men först ska vi fira yngste sonen, som fyller 20 år på fredag... och där kan man snacka om att dagarna och åren har rusat iväg, han är ju fortfarande min minsting! 
Inte förrän barnens födelsedagar är överstökade sätter jag igång med julförberedelserna. Och dessa har dessutom decimerats till nästintill obefintlighet sedan yngste sonen flyttade hemifrån och vi började fira jul utan julmat hemma hos dottern istället. Några kaksorter hör fortfarande till måstena, liksom skinkan, som blivit mindre och mindre med åren och nu endast behöver räcka till mig själv. 
Nu börjar det även hända saker i mitt liv som jag hoppas ska leda till något nytt... det känns som jag har änglarna med mig och jag är väldigt upplyft! Har sökt lite nya jobb och var i veckan på två anställningsintervjuer, varav jag verkligen verkligen önskar att jag ska få det ena jobbet! Tror att jag med största säkerhet gått vidare i anställningsförfarandet, för de visade verkligen att jag kunde vara den de sökte. Berättar mera om det blir aktuellt! Mina små steg i rätt riktning börjar kanske belöna sig...

3 kommentarer :

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Hoppas verkligen du får det jobb du vill ha!
min jul hemma är obefintlig, jag drar norrut över jul.
Kram E

Ulla sa...

Lycka till, hoppas dina drömmar slår in!

Anna sa...

Grattis till minstingen, klart inte han vill ha jul när han fyller år :)

Håller tummarna till jobbet!!
Ha en bra söndag!
Kram