30 oktober 2011

Vintertid med sommarbild...

Joråsåatt! Äntligen har jag fått tillbaka min förlorade timme! Det kanske är inbillning, men jag tycker att min kropp märker av timmen som försvinner på våren som den får tillbaka nu... 
jag är ju trots allt en obotlig nattuggla.

Men vad hjälpte det i natt, jag somnade i alla fall inte förrän vid 03.30-tiden i morse. Det var fullständigt omöjligt att sova. Tittade på två filmer efter varandra, "Eternal sunshine of the spotless mind", en underbar film men en ganska allvarsam Jim Carrey och superhärliga Kate Winslet samt "Message in a bottle" med Kevin Costner och Robin Wright Penn. Till sista filmen åkte näsduken fram för det spelar ingen roll hur många ggr jag ser den, tårarna går inte att stoppa.
Tog med mig laptopen till sängen och när jag efter en stunds sömnlöshet insåg att jag inte skulle somna gick jag igenom valda delar ur min blogg. Ganska roligt att läsa så här efteråt faktiskt och jag blev fullständigt övertygad om att jag inte ska sluta skriva! 


Softar just nu i soffan med tända ljus och ser fram emot en god söndagsstek hos älskade dottern tillagad av käre svärsonen och naturligtvis gratulerande av mormors äldste musketör Emil, som fyllde 7 år igår!

4 kommentarer :

anette sa...

Att fylla 7 år är Stort, grattis till din stora musketör.
Roligt att bläddra tillbaka i sin blogg det ger liksom nytändning.
Jag är så glad att du har fått lusten tillbaka och inte tänker sluta blogga.
Ha en skön söndagskväll
Kram

Livskrafter sa...

go kväll fina Pia...hoppas söndagen varit en riktig kanondag för dig. här i Götet har det varit regnigt men alldeles härligt och skönt ändå
Stor kram till dig
Emma

Kim M. Kimselius sa...

Underbar sommarbild! Håller med dig om att den där timman som försvinner på våren är jobbig. Nu känns det mycket bättre igen!
Kram Kim

Pia sa...

Tack Anette, vad glad jag blir att Du tycker så!

Emma: Jag har haft en härlig söndag!

Kim: Visst gör timman skillnad, tack för att Du bekräftar att jag inte inbillar mig. :)

Kram till Er alla!