2 februari 2016

Namnbyte på bloggen..

Fick för någon dag sedan frågan av en av mina äldsta vänner, tillika facebookvän och bloggvän här i cyberspace om jag slutat blogga.
Inte medvetet i alla fall blev mitt svar. Efter sista blogginlägget 2015 har jag haft tankar på att byta bloggportal och göra en nystart helt och hållet med mitt skrivande, varför inget hamnat på pränt här.

När hon nu ställde frågan började jag luska runt lite om vad jag vill ha och inte ha och har nu efter en hel kvälls provande konstaterat att det ibland är det bäst med det gamla och invanda. Jag är en layoutfreak av stora mått och älskar att skapa olika bakgrunder med snygga grafiska snitt, men är ändå inte såpass insatt så att jag bygger en sida helt själv med bara html-koder, så jag fortsätter här där jag började min bloggresa för 7 år sedan. Ny bakgrund och nytt namn får bli nystarten för i år, men vem vet hur det blir med det där portalbytet... jag får suga på den ett litet tag till.

Det här året har börjat harmoniskt och jag ser med stor förväntan fram emot resten. Har träffat så mycket härliga människor, fått förmånen att en hel dag lyssna på hur vi skapar våra liv med tankens kraft och hur mycket vi faktiskt kan påverka våra hjärnsynapser till att att byta kopplingar genom att tänka i andra banor för att ändra våra liv. Det handlar om att ändra vår frekvens.
Flumflum tycker många, men det finns bevis på att det faktiskt fungerar och är oerhört fascinerande.

Meditation och yoga har blivit en del av min vardag och jag mår fantastiskt bra av det. Eliminerade allt jag inte tycker om att göra för en månad sedan och gör nu bara det jag mår bra av.

Fortsätter även min mediala resa med att gå en kurs i intuition, energier och mediumskap. En spännande värld, där allt egentligen är möjligt och det är så häftigt. Fortsättning följer garanterat!
Nu är jag här igen!