27 mars 2011

Wow, vilken helg!

Utan kärlek och omtanke stannar världen... och min har sannerligen snurrat extra fort denna helg!


Nu har jag blivit firad i dagarna sju, och än är inte festligheterna över. Fina kvällar med goa vänner i veckan som var, liksom med arbetskamraterna på planeringsdagarna på Bergendal i slutet av veckan.

Hann med lördagens tipsfika med bästa tjejerna innan ex-särbon hämtade mig för ett dygn av överraskningar, då det bar av emot Stockholm. Scandic hotel i Södertälje var slutmålet, där vi fick ett trivsamt dubbelrum som vi installerade oss i innan kvällens nästa överraskning gick av stapeln... en fantastiskt god middag på en libanesisk-spansk restaurang nere vid vattnet i Södertälje där vi åtnjöt grillbuffé med alla möjliga tillbehör. Några glas vin på hotellet avslutade kvällen. 
Efter en god hotellfrukost bar det av in mot Stockholm, där vi hälsade på den yngste som precis flyttat till Danviksklippan, körde runt på Djurgården och avslutade med en härlig fikastund uppe i Kaknästornet med en sagolik utsikt över vår vackra huvudstad.

 För mig hade det nästan räckt, men jag hann inte mer än hem för ett ombyte när kära systeryster och älskade dottern hämtade mig för ytterligare ovissheter. Jag var kanske inte riktigt lämpligt klädd för vad som komma skulle, men det fick gå ändå och vi hade en fantastiskt rolig timme i bowlinghallen innan jag blev bjuden på ytterligaren en härlig middag. Några timmar, många skratt och fina samtal senare sitter jag nu i min soffhörna med mungiporna uppdragna och tittar på mina njutningskort som jag fick av dottern!


Vänd ansiktet mot vårsolen, blunda och känn värmen som smeker Din hud.
Ta några djupa andetag av den friska luften, och känn hur energin och välmåendet sprider sig i kroppen.

4 kommentarer :

delfinolins hälsoblogg sa...

Wow, jag känner bara hur allt snurrar o virvlar :)
Grattis min vän och fortsätt att fira, låt det aldrig ta slut :)
Kram, kärlek o ljus
:D

anette sa...

Jag är så glad för din skull.
Härliga dagar du har haft och har framför dig.
Grattis igen
kram vackra du

Caja: sa...

Härlig läsning, förstår att du haft det kanonbra!!!

Kraaam/caja

Nincasol sa...

Vilket härligt firande!

Firar du än?

Jag menar med min fråga att det är ju faktiskt den sjätte april idag och du har inte skrivit något inlägg sedan den 27:e mars.

Jo, du firar nog.

Lovely.

Kramar. Varma.