23 september 2012

Höstligt födelsedagskalas...


Vaknade kl 07.00 i morse till ljudet av att regnet fullkomligt vräkte ner. Trött som jag var drog jag täcket tätare kring kroppen eftersom fönstret var öppet och vände sakta på mig för att inte väcka godingen som låg och sov bredvid. Trodde jag ja! 

Tittar in i ett par pliriga små ögon och ser mungiporna på en liten musketör med tummen i munnen dras upp i ett stort leende. En stund låg vi där och filosoferade innan vi tog med oss täcket till soffan och åt frukost precis på samma sätt som jag gjort med mina egna barn när de var små. Förmiddagen gick i ett nafs och sen var det dags att åka hem till älskade dottern för dagens födelsedagskalas för samma lilla person.

Lyckades till och med  föreviga alla tre barnbarn på samma foto, vilket verkligen inte hör till det enklaste då alltid någon far åt något håll eller inte vill vara med.
Tröttheten och huvudvärken har varit genomgående hela dagen, men det är svårt att inte hålla humöret uppe när man umgås med tre energiknippen och är omgiven av härliga människor. Blev också till min förvåning bjuden på söndagsmiddag hos ex-särbon och vi hade en trevlig stund innan det var dags att fara hem i höstmörkret. 
Höstvindarna fortsätter att vina och regnet står som spön i backen, så nu kryper jag till kojs och hoppas på en bra vecka både för mig själv och alla andra!

2 kommentarer :

Anneli sa...

Det låter helt underbart! Förutom huvudvärken såklart. Jag önskar dig en riktigt härlig vecka.
Kram!

Pia sa...

Tack detsamma Anneli!
Kram!