13 september 2009

En kärleksfull helg...

Ibland blir det inte riktigt som man tror att det ska bli! Det blev dottern med make, inklusive lilla mamma Pia, varse i fredags kväll....

Dottern hade haft lite förvärkar hela dagen och fram emot kvällen när hon och äldsta barnbarnet kom hem till mig så tilltog de. Kraftigare värkar med jämna mellanrum under en längre stund gjorde att hon ringde till BB och meddelade att vi nog skulle vara på väg snart. Lille Emil som inte hade sovit hos mig på länge och såg fram emot det blev måttligt besviken och tyckte att mormor kunde stanna hemma.

Det blev i alla fall ingen lite baby den kvällen... för värkarna avtog och vi fick snopna åka hem igen! Nåja, snopna och snopna, inte egentligen... eftersom jag själv var in till BB två ggr innan yngste sonen föddes. De brukar säga på BB att trean brukar vara lite lurig, något som verkligen stämde för mig i alla fall.

Såå... nu blir det till att vänta lite till!!

Gårdagen tillbringade jag i eget sällskap nästan hela dagen.... något som ibland är oerhört avkopplande. Tog med mig kameran och gick ner på sta´n... strosade omkring och tittade på folk, hämtade lite böcker som jag beställt och gick till Societetsparken där det var skördemarknad. Handlade lite potatis och en knippe färska rödbetor som jag gjorde en varm rödbetssallad av och bjöd särbon på lite senare. Min goa syster fick sig också ett besök eftersom jag hämtade lite äpplen hos hennes till kvällens äppelpaj. Mysigt!!
Fast det blev inga foton tagna!

Fotona tog jag på mina underbara barnbarn idag istället! Det var en lyckträff att de var på picknick i parken samtidigt som jag och särbon kom från en lyckad loppis som vi var på.


Helgen har varit kärleksfull och jag är så otroligt tacksam över alla underbara människor som omger mig varje dag... i verkliga livet och här i cyberspace!

4 kommentarer :

Nattmia sa...

SNART kommer bebisen iaf.. Den kan ju inte bo i magen hur länge som helst :-)
Mysig helg har du haft och hoppas veckan fortsätter lika mysigt..

Kram
Mia

Sissel sa...

jag kokte också rödbetor i veckan. så otroligt gott! vilken mysig helg du haft. det är härligt med vänner både här och där. ha en skön vecka!

Kajsa sa...

Hej!Ja det är ju det som är spännande med livet.Man vet inte hur det blir....Ni väntar ju på något fantastiskt.Ännu en världsmedborgare ett underverk,ett barn!Och på korten som du visar så har du redan en vacker bukett av barnbarn att njuta av så länge.
Blir roligt att höra hur det går.

Kram Kajsa

Annika sa...

Kärleksfulla relationer är egentligen det enda som betyder något. Och så lite god mat till det... :)