29 september 2009

Nu är det gjort...

Efter mycket tjatande från vänner, nära och kära om att jag måste skicka in mina fotografier till en fototävling, så har jag då fallit till föga för smickret och gjort det! I sista stund också! De skulle vara inne idag, den 29/9 och jag fick iväg mailet för en halvtimme sedan, med en knapp timme till den 30/9.
Vet inte varför jag gått och dragit på det, tror antagligen inte att jag har så goda chanser. Tycker alltid att det finns så många andra som tar så mycket finare bilder... vågar inte riktigt tro på att någon annan skulle vara intresserad av dem. Men nu är det alltså gjort! Det var ett tag sedan jag skrev... livet blev plötsligen uppslukat av en liten människa på 53 cm som har upptagit mina tankar och min tillvaro. Alla tre barnbarnen är underbara, men jag kan inte påminna mig om att jag var så uppslukad när de föddes som jag är av denne lille man, Simon, som han heter. Det har säkerligen med mitt deltagande i förlossningen att göra... samt att han är en kopia av sin mor när hon var nyfödd. Om man lägger ett fotografi på henne bredvid honom så ser man inte skillnad. Jag häpnas och blir påmind om en lycklig tid tillsammans med min förste make och en liten ljuvlig varelse... som idag är en fantastisk kvinna. Idag mår jag riktigt skruttigt, har ont i huvud och kropp samt lite svid i halsen, och det har jag verkligen inte tid med! Varje dag när jag hört andra runtomkring mig klaga över förkylningar, influensor och hosta, så har jag tänkt att jag nog klarar mig denna gång också! Fast jag vet ju inte hur jag mår imorgon, så bäst att inte ta ut någonting i förskott, varken ont eller gott! Har den senaste veckan njutit till fullo av de underbara höstdagar som vädergudarna givit oss. Solen, värmen och de fantastiska färgerna är mer än en lisa för själen! Helgen och fredagkvällen spenderades med goa vänner samt särbon... med övervägande fördelning till särbons fördel. Mysiga middagar, biomys, höstpromenader och besök hos barnbarnen har satt guldkant på en redan trivsam tillvaro.

9 kommentarer :

Annika sa...

Vad roligt att du kom till skott och fick iväg bilderna! Och så fantastiskt med ännu ett barnbarn. Krya på dig!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej goa Du!
tack för din hälsnig o dina värmande ord!

så finA BILDER..TROR DU HAR STORchans!! lycka till o krya på dig!!

Kram till dig♥

Tina sa...

Hej vännen!!
Hoppas att du mår bättre idag! Ja, det är så mycket förkylningar & svin =) där ute!
Krya på dig!!!
Å, vad underbart att din tid blivit uppslukad av nått så bedårande!!! Det är så det ska vara! Nått sånt litet mirakel ska ha ALL tid & uppmärksamhet!!!! Det är ett självklart val!!
Hoppas de mår bra!

Underbara bilder!! Jag tror helt klart att du har en stor chans att vinna... vad vinner du?
Du får berätta sen hur det gått!!!

Lycka till & en stor KRAM sänder jag här.. KRAM
från Tina

Nattmia sa...

Bra jobbat att du blev klar att skicka in bilderna.. Nu håller jag tummarna på vinst.. Du tar mycket fina bilder..

Hoppas du nu slipper förkylningen..

Kram
Mia

♥♫ FRÖKEN NATTUGGLA sa...

Lycka till med fototävlingen.Visst är hösten underbar just nu.Magskt vackert med alla kontrasterande färger runt omkring en.Det är helt otroligt vilken färgskala vi har i naturen.Förstår att det är fullt upp med den lille nu. :)

Evas värld sa...

Det är klart du ska skicka in dina fina bilder. Lycka till. Jag är så berörd av att du berättar så fint om ditt nya barnbarn, det känns som en gåva att få vara med och dela den upplevelsen.
Hoppas du kryar på dig nu så du får njuta av hösten!

Kajsa sa...

Varmt lycka till i fototävlingen!Du har verkligen sinne för det vackra!
Och det för ju med sig lite spänning i livet att delta-tävla!Häller tummen för dej!
Och ditt lilla barnbarn är ljuvligt och
det känns i min kropp ngt alldeles speciellt när jag ser en baby,doften,värmen,miraklet.Ja det är underbart.Hoppas att jag inte behöver vänta för länge på mitt andra barnbarn.Men tills dess är jag lycklig över mitt enda,Joele den underbare,2 år den 10e oktober!!!

Varma kryapådej hälsningar från Kajsa

Maria Björkman sa...

Pia,
Vad är väl en fjuttig blogg och cyberspace, när man kan få gosa med en bebis, som dessutom är pyttelite ens egen! Dom är livets underverk, och såna måste njutas, njutas. Så njut, lev, skratta, snusa, le, minns och delta. Ingen kan ta det ifrån dig mer än du själv, så du gör helt rätt i att leva i det fullt ut. Sänd en varm hälsning till fantastiska Andrea!
/Maria

Pia sa...

Tack för alla peppande kommentarer!
Det är en jury som skall utse fem finalister och när dessa är valda skall de publiceras i Norrtelje Tidning och läsarna ska få bestämma vilket foto som vinner... så det är lite spännande.

Annars är det självklart min lilla goding Simon som har prio ett!!

Kram till Er alla!