25 april 2010

Velpotta....

Nu är jag en riktig velpotta igen... så typiskt mig!!!
Har haft en härlig helg med mycket musik och dans, sol och avkoppling!
Började lördag morgon med att vela kring huruvida jag skulle gå och träna eller ta en promenad
 - det blev en rask långpromenad med kära syster eftersom solen strålade och det vore dumt att inte ta vara på den.

Efter att dansande ha tagit mig an mitt hem ordentligt med dammtrasa och dammsugare till ackompanjemang av Eros Ramazotti var det dags för partyfix inför kvällens Blues-kalas på Hotell Roslagen tillsammans med två goa tjejer.
Naturligtvis var inte det den enda musikaliska begivenheten i vår lilla stad denna kväll, utan det spelades också på flera ställen, varav jag gärna ville lyssna på vårt lokala bluesband Blue Comets som bara är så otroligt duktiga... velighet nr 2!
Efter en stund på Blues-kalaset ledsnade jag så jag lämnade mina vänner, började ta en promenad ner på sta´n och fick tag på en annan vän som var på väg till restaurang på G för att lyssna på Blue Comets.
Hade en underbar kväll, dansade så att det när jag kom hem kändes i fötterna som om jag hade gått på glödande kol! Och bandet var lika sköna som alltid!


I morse när jag vaknade kände jag ett sug efter att åka till havet, så jag ringde ex-kärleken och frågade om han ville åka med på en söndagsutflykt till Grisslehamn, där vi fikade på Bagarstugan, strosade och åkte hem via fina småvägar i Roslagen. Vi hade en härlig dag och nu sitter jag här och velar igen fast jag innerst inne vet vad som är det rätta!

3 kommentarer :

anette sa...

Hej Pia!
Det va ju lite tur att det fanns möjlighet att vandra vidare från den ena musik upplevelsen till en annan och få en underbart trevlig avslutning på denna kväll, Blue Comets är ju bara så bra..
Så roligt att få träffa dig också.
kram

puman sa...

Följ ditt hjärta vännen. Innerst inne så vet du. KRAMAR

Anonym sa...

Jag vet inte vem du är och du vet absolut ingenting om mig - men ändå: Åndå hör jag ända hit att det är dags för dig att följa ditt hjärta - hela vägen!!
Livet levs bara en gång i den här kroppen, vet som varit och det kommer vet ingen nåt om, så det är NU man ska hoppa på livståget och bara ångra det man inte vågade.

//m-matten