20 maj 2010

De tre musketörerna...

Ända sedan minstingen låg i dotterns mage och de fick reda på att det skulle bli en pojke till, så har jag kallat barnbarnen de tre musketörerna. Tyckte att Björnbusarna kanske också skulle passa, eller någon annan trio, men det har blivit de tre musketörerna.
Tre olika personligheter och frisyrer!
Ikväll har jag varit barnvakt åt dem alla när dottern med maken skulle gå på föräldramöte inför Emils skolstart. Vi hade en mysig stund alla fyra och kameran var som vanligt min följeslagare. Mig veterligen finns inte något foto på de tre barnen tillsammans, så jag bestämde mig för att vi skulle överraska mor och far med ett fint foto. Det busades friskt i soffan, men några härliga bilder blev det i alla fall.


Sen blev det nattning och sagostund med Noel, vällingmatning och gosestund med Simon och när småbrorsorna sov åkte TV-spelet fram och Emil utmanade mig på Super Mario, något som jag de fakto varit väldigt bra på en gång i tiden. Jag älskade att spela Nintendo när mina barn var små. Nåja, takterna satt ju inte i som de gjorde då, men får jag bara öva lite så! Emil tyckte i alla fall att det var roligt... och jag är lyckligt lottad över att de förgyllt min kväll alla tre!

7 kommentarer :

Tina sa...

Men Herregud va söta!! Helt bedårande!! Hoppas föräldrarna blev överraskade =)
Önskar dig en underbar helg & hoppas att du mår bra!
Varm kram Tina

Renée sa...

Nintendo... Jag blir helt nostalgisk. Fast jag spelar inte längre men rroligt var det på den tiden. Söta små musketörer du hade!

Nattmia sa...

De är så fina dina tre musketörer..
En goer kväll verkar ni alla fyra ha haft..
Hoppas nu din dag är bra med..

Kram Mia

Elias sa...

När var du bra på Nintendo egentligen, mamma? Det måste jag ha missat! :D Vad jag minns satt du mest och hoppade med hela kontrollen när du ville att Mario skulle hoppa. ;)

Fru W sa...

Ljuvligt Pia!! Kram min vän!

Monika Häägg sa...

Vilka små godisbarn! Jättesöta, förstår att mormor är glad!

anette sa...

Hej och Godmorgon !
Dom är så otroligt fina dina små killar..
Nintendo gick varm här hemma också när barnen va små, men jag har aldrig varit direkt bra på det..
Önskar dig en fin söndag trots att vädret idag kanske inte är det bästa, men våra växter behöver nog få en skvätt regn så att allt vackert kan gro...Varmkram