12 maj 2010

Kreativa projekt...


Nu har jag varken stickat eller virkat på länge, trots att mörka kvällar och dåligt väder egentligen är den idealiska tidpunkten för dylika sysselsättningar och det faktiskt varit så fram tills för några månader sedan, men det är nog fotointresset som övervägt på sista tiden.
Har ju alltid femtioelva projekt på gång, som ligger så fint och väntar på mig i min handarbetskorg tills lusten infaller igen... men plötsligt så ramlade jag över ett nytt koftprojekt som var mera passande för den annalkande sommaren.

Kunde knappt bärga mig tills jag kom hem till Norrtälje efter jobbet och kunde traska raka spåret till garnaffären, som förresten dessutom är den butik som jag tänkte köpa i vintras (se här). Med mönstret i högsta hugg stod jag i butiken och var alldeles lyrisk över alla vackra garnnystan och färger. Rena rama godisbutiken för en garnälskare som mig!! Köpte mitt garn och glad i hågen har jag nu påbörjat virkningen och det är såå fantastiskt roligt. Nu hoppas jag att vädrets makter står oss bi denna långhelg så att jag kan sitta i solen på balkongen och virka.
Och det ena behöver ju inte utesluta det andra... för att fotografera och redigera bilder, det kommer jag heller aldrig att sluta med
Klickar man HÄR så kommer man till mönstret.

7 kommentarer :

Maria Björkman sa...

Den blir fin på dig den, Pia!

puman sa...

Vilken fin kofta!!

Nattmia sa...

Så fin kofta..
Önskar jag hade kunnat det där med virkning..

Ha nu en bra torsdag..

Kram Mia

Annika sa...

Jätte snygg kofta! Vädret ska väl bli si så där men då får du kura ihop dig med virkkorgen i soffan istället.

Sissel sa...

verkligen jättefin kofta! jag virkar för fullt på min topp/tröja. det är ju så kul! ha en toppendag!

Renée sa...

Visst är det roligt att göra något med händerna. Jag är handikappad och KAN inte göra så mycket men sticka, det gör jag för att jag helt enkelt MÅSTE göra något. Egentligen kan inte min kropp det heller men ibland bara får man skita i vad kroppen säger och bara göra det man tycker är kul!
Ha en trevlig lördagskväll och ta det lugnt med virkningen(så du inte får kramp i fingrarna ;-))

Livskrafter sa...

Suuuperfin kofta. Jag förstår att det blev att dra i kreativitetstarmen när du såg mönstret.
Hoppas vi får se när du mannekängar sen
kram och ha en fin torsdag
Emma