17 februari 2010

Bokat och klart...

Nu är det bokat och klart! Den 8 juli lyfter planet från Skavsta med tre glada "tjejer". Endast enkelresa bokad, så hur länge jag blir kvar, det återstår att se. Det ska bli underbart att komma ner till min härliga finska familj i Spanien. Saknar dem!

Blir bara friskare och friskare, så godiset och vilan gjorde nog susen, och kanske den uppfriskande tanken att jag vet att jag kommer att få SOL i sommar!

7 kommentarer :

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Solbrist, värmebrist. Det knäcker en långsamt. Bra att du bokat!

Tina sa...

Hej vännen!!
Underbart att du mår bättre!! Kan läsa lite var stans i bloggvärlden om hur fler & fler mår allt sämre.. beror nog mycket på denna långa vinter!!

Va härligt!! Nu har du nått att se fram mot. Så glad för din skull. Å, underbart att det endast är bokat en enkel!!! Härligt!!!!

Önskar dig en toppen Torsdag!!!
Varm kram från Tina

anette sa...

Skönt att det är bokat och klart..Och en enkel resa skapar frihet. Att nu kunna luta sig lite tillbaka och bara invänta resan,måste kännas skönt lite avis blir jag :)..

Photo by Maria sa...

Härligt att ha en SOLresa framför sig, bara det gör ju att man piggnar till :-)

Se nu till att bli av med det sista med så du blir helt frisk..

Kram Mia

Fjäderlös Tvåfoting sa...

Sol?
hur ser den ut nu igen?
:-?

Unknown sa...

Härligt! Så skönt med ett resmål att se fram emot och dessutom få träffa nära och kära!

Annika Estassy sa...

En enkelresa till solen, tack... Vad härligt ni ska ha det! Har själv ingen aning om vad vi ska hitta på i sommar men jag har liksom räknat med en fin svensk sommar!