9 februari 2010

Fel på tvättmaskinen....

eller?! Av någon underlig anledning så har många utav mina kläder krympt! Och då måste det ju vara något fel på tvättmaskinen!! Önsketänkande såklart, för visst måste det bero på en tränings- och rörelseovillighet som intagit min kropp som en alien det senaste halvåret.

Insåg detta tråkiga faktum häromdagen när jag tillsammans med Anita skulle gå igenom mina kläder för att se vad jag ska ha på mig på kryssningen som vi ska göra på torsdag tillsammans med två andra härliga tjejer. Med sängen full av kläder spatserade jag runt som en mannekäng och visade den ena kreationen efter den andra, men inte alla var längre lika smickrande för kroppen som förut. Nåja, jag hittade i alla fall något att ha på mig som både var snyggt och jag ser hyfsat smal ut i. Det är inte så att jag egentligen ogillar min kropp, den har alltid varit väldigt kvinnlig, men nu är den lite föör kurvig.

Bland annat med anledning av detta, trotsade jag ikväll både ryggont och lättja och tog en rask entimmes promenad. Nu återstår att se om jag får sota för det imorgon.
Sonen började styrketräna före jul och de senaste veckorna har han varit oerhört målmedveten med både kost och träning och sade till mig att "Mamma, Du måste bara bestämma Dig"! Nu undrar jag bara vart min finska sisu har tagit vägen, men det är kanske han som har lånat den ett tag.
Jag lovar inte för mycket, men nu ska jag i alla fall försöka bestämma mig!

Avslutade promenaden med ordentlig stretchning och en god kopp te, så nu känner jag mig riktig vederkvickt och harmonisk. En anledning nog så god för att fortsätta!

8 kommentarer :

Photo by Maria sa...

Ja det är som din son säger, man måste bestämma sig :-)

Mina kläder krymper oxå, men nu har jag satt igång min väg nedåt igen, som jag nog förstörde i helgen dock, men nya tag..

Njut av onsdagen..

Kram Mia

LisaMatilda sa...

Tack för kommentaren hos mig. Kul att du vill vara med och följa bloggen!
Tycker att din sida är väldigt fin och färgglad. Återkommer mer än gärna!
Kram

Tina sa...

Hej vännen!!
Å, imorron åker du!! =) Va roligt! Hoppas bara ryggontet har flyttat ut då!!!
Ja, jag har till & från samma problem här.. med tvättmaskinen..fniss..
Ja, din son har så rätt.. det är ju BARA att bestämma sig.. men det där ordet BARA kan va VÄLDIGT stort ibland :) Men visst är det så vi har ju alltid två val..=)

Hoppas du mår bättre idag vännen!!
Må gott & hörs vi inte innan du åker.. så ha nu en UNDERBAR kryssning!!!
Kram Tina

Sissel sa...

det måste handla om nåt mer än att bara bestämma sig, eller! jag har ju bestämt mig flera gånger och det hjälper inte ;) hm... lycka till i alla fall! och ha det så kul på kryssningen. kram

nono sa...

*skrattar gott*
Jag är också specialist att skylla på tvättmaskinen när kläderna krympt. Huva.

Det märkliga är ju att när hösten sen kommer, efter vårens och sommarens alla härliga promenader har alla mina kläder blivit större. En del ramlar t.o.m. ner i midjan. Ja, du fattar va?
Visst är det skumt?!

Fast då Serru ... då är det jag som varit duktigt och tvättmaskinen har inte ett skvatt med saken att göra längre. Förrän till nästa slut på vintern förstås. Då du. Då får den skulden igen.
:-)))))))
Ha det så trevligt på Torsdag. Koppla av allt du kan bara.
Kram

anette sa...

Önskar dig en super rolig resa och jag hoppas att din rygg är bättre idag..
kram

Annika Estassy sa...

Ha en kul resa! Själv ska jag göra som kvinnorna i Mad men och skaffa mig en korsett...

Marie sa...

Hoppas turen har varit skön...och att du njuter av att vara den du där. Kram